𝗞𝗿𝗮𝗷𝘀𝗸𝗲́ 𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗩𝗹𝗮𝘀̌𝗶́𝗺 𝗮 𝗢𝗸𝗿𝗲𝘀𝗻𝗶́ 𝗕𝗧𝗠 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱𝘆́𝘀

Dohráno. Velmi náročný víkend je za námi, ale zvládli jsme to! V sobotu se družina Spartaku vydala na poslední díl seriálu Open Tour Středočeského kraje do Vlašimi. Pro Monču, Justinku, Viktorku, Marušku, Toníka a Jiříka to byla premiéra. Pro veterány tour Domču a Dana jen další velký turnaj😎 No a pro trenéry docela velká fuška. V jeden čas hrálo až šest našich svěřenců a radit u šesti zápasů zároveň ve velké Vlašimské hale dá docela zabrat😤 Nejlépe se dařilo nejmenšímu a nejmladšímu Jiříkovi, který v divizi Fm (U11+U13) obsadil krásné 4. místo. Překvapením turnaje byl Toník, který v základní skupině vyhrál všechno co se dalo a až v závěrečných fázích turnaje mu došly síly. Přesto je pro Toníka 8. místo velkým úspěchem. Domča se po tříměsíční pauze pomalu vrací do staré formy a tak 11. místo znamenalo slušný výsledek. Monča, Justinka a Viktorka si 14.,15.,16. místem při premiéře taky nevedly vůbec špatně. Dan si v divizi Fs vybojoval slušné 9. místo a Maruška ve stejné divizi skončila sice poslední na 16. místě, ale bojovala o každý balónek a příště to bude určitě o pár míst lepší.

Dnešní poslední BTM v Brandýse nad Labem už bylo o něčem jiném. Tady už jsou všichni velcí mazáci a už si trochu myslí na medaile😀 Dan v U17 by si na ně klidně mohl myslet, ale bohužel se většinou probouzí až když už je po turnaji, takže dneska bez výhry poslední místo. Maruška v U15 bojovala a i nějaké to vítězství urvala, ale na lepší než 14 místo to nebylo. V U11 se nejlépe vedlo Jiříkovi, který doplachtil na 5. místo. Hned za ním se seřadili na 6. místě Monča, na 7. Milan, na 8. Justinka a na 11. místě Viktorka. Nejlepší na konec. Kategorii U13 bez ztráty setu ovládl Nicolas a Domča vybojoval bronz. Nicolas posledních 14 dní bez tréninku předvedl asi nejlepší výkon sezóny a je jen škoda, že druhou půlku skoro celou promarodil a moc turnajů neodehrál, protože tak jak hrál dneska…..klobouk dolů.

Příští víkend nejprve v sobotu krajské přebory U11 a pak v neděli zakončíme přeborem okresu Praha východ. Držte dětem palce, ať to na závěr náročné sezóny aspoň trochu zacinká!

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..