Skončila další sezóna

I my máme za sebou zvláštní, virově ukončenou sezonu. Soutěže byly ukončeny 2-3 kola před koncem podle průběžných výsledků, aniž by se hrálo o postup či o sestup.

Áčko mužů, skončilo v DIVIZI na 3. místě. Celý rok jsme tahali čelo, nicméně série zdravotních problémů nás po vánocích odsunula na první nepostupové místo. Nečekali jsme takový výsledek a považujeme ho za veliký úspěch. Dobrá zpráva je, že body dodávali nejen Dvořák a Iglo, ale i další hráči – Kurel, Mlejnek, Dražinovský, pomohli i mladí kluci z ELIZZA Praha.

Muži B skončili v OP1 na druhém místě a příští rok ji budou hrát znovu. Soutěž okusili už i dva starší žáci – Matej Vlček a Ondra Čech.

Céčko“ v OP2 dohrálo na pátém místě, v závěru si už několikrát zahráli i někteří starší žáci. V OP3 jsme měli družstvo mladých (D), které obsadilo 9. místo, ale kluci nezklamali a na konci sezony už Vlček, Čech, Wolf či Kuba Dvořák sbírali hodně bodů. Rekreační hráči hrající pro radost z pohybu pak skončili na posledním, 12. místě.

Druhá vlna mládeže si zahrála družstva na okrese Mělník a obsadila 5. místo.

V dlouhodobých bodovacích soutěžích okresu vyhrál Tomáš Musil mladší žáky, Ondra Čech byl celkově čtvrtý. Matěj Vlček první dva turnaje vyhrál, další bohužel neodehrál, jinak jsme asi měli vítěze dva. Tomáš Musil (dvouhra) a Ondra Čech (čtyřhra) se stali okresními přeborníky, Ondra byl ještě v singlech třetí. Na krajských BTM se nejlépe vedlo opět Vlčkovi a Čechovi. Z prvního náboru se ukazuje nadějně asi 5-6 dětí, Adam Vorasický už začal hrát i okresní soutěže.

A jak dál?

Po znovuotevření sokolovny začínáme trénovat, hlavně mládež, chceme přes prázdniny dohnat manko. Část přípravky přesouváme do pokročilých, volná místa chceme přes prázdniny nahradit náborem. Srpen, to je soustředění dětí v Jaroměři, tentokrát na celých 10 dnů. V září pak chceme znovu doplnit stavy mládeže náborem. A na konci září – přijďte se na nás podívat do sokolovny!

Petr Dvořák, předseda oddílu

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..